2012-10-07

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΜΦΑΝΩΝ Ή ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 1950-60 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΛΙΟΥΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΡΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΞΙΚΟ ΘΕΙΟΥΧΟ ΚΑΔΜΙΟ


Δοκιμές χημικών όπλων σε Αμερικανούς πολίτες!

 

Είναι γνωστό ότι και στην Αμερική αλλά και στην Σοβιετική Ένωση τους πολίτες τους, τους θεωρούσαν χρήσιμα “πειραματόζωα” (μάλλον όλους μας θεωρούν έτσι). Έτσι δεν δίσταζαν να τους βάζουν εν μέσω πυρηνικών εκρήξεων για να δουν τι θα πάθουν μετά την έκθεση σε ακτινοβολία, ή τους άφηναν να κάνουν μπάνιο σε ραδιενεργές λίμνες όπως στη Σοβιετική Ένωση.

Έγγραφα του στρατού προ 50ετίας, που έπαψαν να είναι απόρρητα προκάλεσαν σκάνδαλο στις ΗΠΑ. Αποδείχθηκε ότι τις δεκαετίες 1950-60 οι Αμερικανοί στρατιωτικοί δοκίμασαν χημικά όπλα στους ίδιους τους συμπολίτες τους, ψεκάζοντάς πάνω από φτωχές γειτονίες.

Οι χημικές ουσίες συγκεκριμένης επίδρασης ψεκάστηκαν πάνω από την πόλη Σαν Λιούις της πολιτείας του Μισούρι. Τα αντιδραστήρια περιείχαν το υπερτοξικό θειούχο κάδμιο, το οποίο είναι επικίνδυνο τόσο για την υγεία του ανθρώπου, όσο και για το περιβάλλον συνολικά. Ο τοπικός πληθυσμός την ίδια στιγμή ήταν πεπεισμένος ότι παρατηρούν δοκιμές για τη δημιουργία αποτελεσματικού προπετάσματος καπνού για την πόλη σε περίπτωση επίθεσης των σοβιετικών στρατευμάτων.

Αν αναλογιστούμε τα μεταλλαγμένα τρόφιμα που προσπαθούν να επιβάλλουν στη ζωή μας μάλλον τα πειράματα δεν τελείωσαν ακόμα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μετά από πυρηνική έκρηξη ο Αμερικανικός στρατός στέλνει τους στρατιώτες του που ήταν επικίνδυνα κοντά στην έκρηξη να πάνε απροστάτευτοι να δουν τα αποτελέσματα της έκρηξης σε ένα περιβάλλον απίστευτης ραδιενεργής μόλυνσης. Οι περισσότεροι από αυτούς απεβίωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε τους Σοβιετικούς να δημιουργούν μία λίμνη με ατομική έκρηξη και μετά από αυτό, κόσμος πήγαινε για κολύμπι και έπινε νερό από τη λίμνη!

Δυστυχώς για εμάς τα εγγόνια μας θα βλέπουν φιλμάκια με πειράματα που μας κάνουν τώρα αλλά θα μαθαίνονται τότε.


Declassified U.S. Nuclear Test Film #55